El 25 de setembre presentem a la Patronal L’oreneta, amb Emma Vilarasau i Dafnis Balduz

Tal com havíem anunciat, el 25 de setembre inaugurarem la temporada teatral organitzada per la Mostra TASQ amb una de les obres de més èxit d’aquest any, L’oreneta, interpretada per Emma Vilarasau i Dafnis Balduz.

El text de l’obra és de Guillem Clua, (Smiley, després de l’amor, Justícia i 73 raons per deixar-te) i s’ha estrenat també a Londres, Atenes, Madrid i París. Clua ha traduït la seva obra a diversos idiomes i ha estrenat en 15 països. També ha guanyat, entre d’altres, el Premi de la Crítica de Barcelona 2005 i tres cops el Ciutat d’Alcoi, i el més recent, el Premio Nacional de Literatura Dramática 2020, del Ministeri de Cultura espanyol.

La direcció és de Josep Maria Mestres, de llarga trajectòria teatral, iniciada amb Kràmpack el 1994, passant pel Teatre Nacional de Catalunya i el Teatre Lliure, a Barcelona, el Teatro Español i Teatro de la Zarzuela, a Madrid i amb companyies privades, Focus, 3xTres, Bitò, Vània o Pentación.

L’oreneta és una producció de Focus, La Zona i Un 9 Teatre a l’Est.

La senyora Amèlia, una professora de cant, rep a casa seva un home jove que vol millorar la seva tècnica vocal per cantar al memorial de la seva mare, morta recentment.

Ben aviat descobrim que la cançó triada, L’oreneta, té un significat especial per als dos personatges, que aniran desgranant detalls del seu passat, marcat per un atemptat terrorista de signe islamista que va patir la ciutat l’any anterior.

Compreu les entrades clicant aquí

Els socis de l’Espai i de l’Onze al Teatre tenen un descompte en l’entrada. Rebran un correu amb un codi per fer-lo efectiu.


Dels Premis Teatre Barcelona 2022 que estan en fase de votació, L’oreneta4 nominacions:

  • Millor espectacle teatral
  • Millor interpretació per Emma Vilarasau
  • Millor interpretació per Dafnis Balduz
  • Millor autoria original per Guillem Clua

Ressenyes: Ara, Núvol, Teatre Barcelona.


Presentació de la 3a Mostra TASQ

A les 18.30 començarà la presentació de la 3a Mostra TASQ. Donarem a conèixer les 7 obres que hem seleccionat i lliurarem el Premi del Públic de la 2a edició. Aquesta presentació té una durada prevista de 35 minuts.

Tot seguit començarà L’oreneta. La durada de l’obra és de 90 minuts.

L’accés a la sala es tancarà puntualment a les 18.30.

Un pensament sobre “El 25 de setembre presentem a la Patronal L’oreneta, amb Emma Vilarasau i Dafnis Balduz

  1. Quan vaig a veure una obra de teatre no m ahrada saber de què es tractarà, m ahrada que em sorprengui l obra en sí, tot i així, sí que sabia que anava a veure una història seria i que donava a analitzar, vamos que no era una comèdia, puc dir que m ha impactat com la sexualitat es pot acceptar de milions de maneres, el Dafnis ha estat un actor sublim i l Emma insuperable, he sentit tanta empatia que m he emocionat i tot posant me a la pell del personatge de l Amelia, moltes gràcies per seguir fent vibrar des de l escenari. Història tendre i alhora dura.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.