PESSICS

PESSICS és la Mostra de Microteatre de Sant Quirze que organitza l’Espai d’Arts Escèniques. Consisteix en portar a un espai emblemàtic de Sant Quirze una selecció de companyies que fan microteatre. Són obres que duren menys de 20 minuts i on el públic es divideix en diversos grups reduïts per permetre una proximitat màxima amb els artistes. Té el suport de l’Ajuntament de Sant Quirze.

La 4a edició s’ha fet el dissabte 20 de maig de 2023 a Can Barra.


Últimes notícies

L’èxit de PESSICS creix amb l’edició del 2023

Dissabte passat va tornar la cita del microteatre a Sant Quirze. Ho va tornar a fer als escenaris del voltant de la masia de Can Barra, i aquest cop, amb un convidat que ens podia causar algun inconvenient, la pluja. De tan necessària que és la pluja, no vam fer més que mirar el radar per saber si havíem de posar el marxa els llocs coberts que servien d’alternativa als escenaris exteriors. Per sort, el públic no es va espantar i 150 persones, 50 més que l’any passat, van posar el cartell de “tot venut” a la taquilla. Els 5…

Continua llegint…

Entrades a la venda per PESSICS 2023, la gran festa del microteatre a Sant Quirze

Ja tenim a la venda les entrades per PESSICS 2023, la mostra de microteatre de Sant Quirze del Vallès. Hem seleccionat 5 magnífiques obres i les podrem veure a diferents espais de la masia de Can Barra el dissabte 20 de maig, a les 18.00 h. El nombre d’entrades és limitat per respectar la filosofia de teatre de proximitat. No badeu i no us en quedeu sense. Entrada general 12 € . Els socis de l’Espai gaudiran d’un descompte de 2 € per entrada posant el número del carnet al camp “codi descompte“. Aquestes són les obres que hem triat:

Continua llegint…

El 20 de març obrim la venda per PESSICS 2023, just dos mesos abans del gran dia del microteatre a Sant Quirze

Obrim la venda d’entrades per PESSICS 2023, la 4 edició de la Mostra de microteatre de Sant Quirze. Ho farem el dilluns 20 de març, just dos mesos abans que el millor microteatre arribi a la masia de Can Barra i ompli el seu entorn d’actrius i actors i d’obres de teatre de menys de 20 minuts. El nombre d’entrades és limitat per respectar la filosofia de teatre de proximitat. No badeu i us en quedeu sense. Les podreu comprar a entràpolis.com. Els socis de l’Espai tindran descompte posant el número del carnet al camp “codi descompte”.

Continua llegint…

S'està carregant…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Vols comunicar-te amb PESSICS?

Escriu-nos un correu o omple el formulari

Si ho prefereixes, fes servir aquest formulari: