PESSICS

PESSICS és la Mostra de Microteatre de Sant Quirze que organitza l’Espai d’Arts Escèniques. Consisteix en portar a un espai emblemàtic de Sant Quirze una selecció de companyies que fan microteatre. Són obres que duren menys de 20 minuts i on el públic es divideix en diversos grups reduïts per permetre una proximitat màxima amb els artistes.

La 4a edició es farà el dissabte 20 de maig de 2023, a la tarda, a Can Barra. Té el suport de l’Ajuntament de Sant Quirze.


Últimes notícies

S’ha tancat la inscripció a PESSICS 2023 amb 35 obres

Després de dos mesos, hem tancat aquest 15 de gener la inscripció a la 4a edició de PESSICS. Un total de 35 obres s’hi han presentat i d’entre elles caldrà fer la tria per escollir les que formaran part de la selecció. PESSICS 2023 serà el dissabte 20 de maig, a la masia de Can Barra i el seu entorn. La comissió avaluadora farà pública a principis de març la llista de les obres escollides. A hores d’ara ja es pot dir que Sant Quirze tornarà a tenir el millor microteatre a PESSICS 2023.

Continua llegint…

El 15 de gener tancarem la inscripció a l’edició 2023 de PESSICS, la mostra de microteatre de Sant Quirze

PESSICS, la Mostra de microteatre de Sant Quirze, tancarà la inscripció el 15 de gener. Totes les companyies de microteatre són convidades a presentar-se a la 4a edició. Serà el dissabte 20 de maig de 2023. Hi participaran 5 companyies que presentaran obres d’una durada inferior als 20 minuts i que es podran veure en diferents escenaris, tant exteriors com interiors, dels edificis de la Masia de Can Barra. Cadascuna de les 5 companyies seleccionades rebrà una compensació econòmica de 300 €. Cada companyies haurà de presentar 5 cops la seva obra a grups d’uns 25 espectadors que podran veure…

Continua llegint…

La represa de PESSICS omple Can Barra del millor microteatre

Dissabte Can Barra es va convertir en un espai amb 5 escenaris diferents d’obres de microteatre. PESSICS tornava a Sant Quirze després d’una pausa de dos anys motivada pel Covid i ho ha fet millorant el procés de selecció i escollint Can Barra com a entorn més apropiat. Un centenar llarg de persones han pogut gaudir d’obres plenes d’enginy i d’actors i actrius magnífiques. La calor no ha estat un gran obstacle perquè els espais triats eren frescos o a l’ombra i l’entorn de Can Barra mereixia viure l’experiència. Amb moltes dosis d’humor hem pogut veure situacions sobre la immigració,…

Continua llegint…

S'està carregant…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Vols comunicar-te amb PESSICS?

Escriu-nos un correu o omple el formulari

Si ho prefereixes, fes servir aquest formulari: