Aquestes són les 7 obres que participaran en la 3a edició de la Mostra TASQ

Després d’haver visionat les més de 45 obres presentades, l’equip avaluador ja ha fet la selecció de quines seran les obres que formaran part de la 3a edició de la Mostra TASQ.

La primera novetat d’aquesta edició és que no seran 6 sinó 7 les obres triades. Aquesta ampliació és fruit del mateix creixement del projecte i de l’interès que ha despertat a la Federació de Grups Amateurs de Teatre del Vallès que ha volgut col·laborar-hi. En concret la Federació es farà càrrec de portar una obra més a la Mostra TASQ. Serà d’una obra d’una companyia federada del Vallès, tant l’Oriental com l’Occidental. Aquesta obra ha seguit el mateix procediment de selecció i no ha resultat difícil trobar-la perquè, entre les obres presentades, el 34% eren del Vallès Occidental.

També mantindrem la col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Quirze que ens permet disposar de la Patronal i de l’ajuda financera i tècnica que garanteix oferir la millor oferta possible.

Aquestes són les 7 obres de la 3a Mostra TASQ

Diner (molt) negre

A casa d’en Carles i l’Anna estan a punt de celebrar l’aniversari d’ell. Tot es capgira quan arriba a casa portant una cartera amb 615 milions d’euros, procedents de la màfia russa, que ha agafat per equivocació. A partir d’aquí tot s’embolica. Molt. 

Joventut de la Faràndula es va fundar l’any 1947 a Sabadell.

hISTÒRIA

El 16 de juny de 1944 la Gestapo afusellà trenta membres de la resistència francesa a Saint-Didier-de-Formans. Setanta anys més tard, un estudiant rep l’encàrrec d’investigar els fets. Un relat sobre les dificultats de conèixer i entendre, tant el passat llunyà com el present més íntim.

L’Associació Teatral El Partiqui és del Clot de Barcelona. El repartiment el formen Carles Lucas, Irene Sancho i Jofre Sendrós.

Un cop l’any

L’any 1975, el Josep i la Pilar es coneixen en un hotel i mantenen una relació. Continuaran trobant-se, secretament, un cop l’any, el mateix dia i a la mateixa habitació. Durant 25 anys viuran situacions bones i dolentes, unes plàcides i unes rocambolesques. El pas dels anys ho canviarà tot?

El Grup de Teatre Tàndem és de Santa Perpètua de Mogoda i fa 50 anys que es mou pels escenaris. Aquí tindrem la Laia Sabata i l’Oriol Alonso.

Jana

La Jana és una jove que viu en parella i treballa en un comerç venent dolços. La relació amb el seu company no passa pels millors moments i sort en té del suport dels amics que l’aconsellen i l’animen. Una notícia està a punt de capgirar el seu futur.

El Grup de Teatre Filagarsa és de Molins de Rei i fa més de 20 anys que es dedica als musicals.

Somnis de teatre

Al Nova York de la dècada dels anys 30, un grup d’actrius lluiten per triomfar als escenaris de Broadway. La modesta pensió Footlights, n’allotja unes quantes. Cadascuna amb el seu estil, cadascuna amb les seves prioritats però totes compartint la valentia de lluitar per aconseguir els seus propis somnis.

La Companyia Els Carlins és de Manresa i té més de 25 anys de trajectòria.

Molt soroll per res

Els embolics amorosos de diverses parelles i els alts i baixos de les seves relacions són la base d’aquesta comèdia clàssica de Shakespeare. L’amor i la veritat poden triomfar per damunt la calumnia? 

El Grup de Teatre d’Amics de les Arts, és una companyia emblemàtica de Terrassa. Aquest muntatge té una producció molt més ambiciosa del que és habitual en el teatre amateur.

Com els testos a les olles

Una dona es troba en una situació límit a causa de l’enveja i la gelosia. En un monòleg, ella mateixa ens introdueix en el seu món, en les circumstàncies que ha viscut i en l’evolució que la porta a ser una dona que algú titllarà de “trastocada”.

El Grup de Teatre CUL-I-SEU de Sant Vicenç de Castellet va fundar-se el 1991. L’actriu protagonista és Iolanda Soler i el text és de Lali Cistaré.

2 pensaments sobre “Aquestes són les 7 obres que participaran en la 3a edició de la Mostra TASQ

  1. Retroenllaç: ENTRADES A LA VENDA – El 25 de setembre presentem a la Patronal L’oreneta, amb Emma Vilarasau i Dafnis Balduz | Espai d'Arts Escèniques de Sant Quirze del Vallès

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.