Emma Vilarasau i Dafnis Balduz presentaran “L’oreneta” a la Patronal, en la inauguració de la 3a Mostra TASQ

Podem anunciar, amb molta satisfacció, que el 25 de setembre inaugurarem la temporada teatral a Sant Quirze amb una de les obres de més èxit d’aquest any, L’oreneta, interpretada per Emma Vilarasau i Dafnis Balduz.

La Mostra TASQ ha anat establint un calendari teatral on la presentació de cada temporada serveix per portar a Sant Quirze una obra del circuit professional. Això és possible, per una part, gràcies al suport que rep per part de l’Ajuntament i, aquest any per primer cop, de la Federació de Grups Amateurs de Teatre del Vallès i per l’altra a la clara voluntat de ser un motor de primer ordre de la programació teatral de qualitat i continuar sent una entitat sense afany de lucre.

Si fa un any vam poder portar Likes de la Companyia Dara, aquest any portem una obra estrenada a la Sala Villarroel amb grans dos grans noms de l’escena catalana, Emma Vilarasau i Dafnis Balduz. La carrera de tots dos és coneguda per la immensa part dels espectadors de teatre, televisió i sèries.

El text de l’obra és de Guillem Clua, (Smiley, després de l’amor, Justícia i 73 raons per deixar-te) i s’ha estrenat també a Londres, Atenes, Madrid i París. Clua ha traduït la seva obra a diversos idiomes i ha estrenat en 15 països. També ha guanyat, entre d’altres, el Premi de la Crítica de Barcelona 2005 i tres cops el Ciutat d’Alcoi, i el més recent, el Premio Nacional de Literatura Dramática 2020, del Ministeri de Cultura espanyol.

La direcció és de Josep Maria Mestres, de llarga trajectòria teatral iniciada amb Kràmpack el 1994, passant pel Teatre Nacional de Catalunya i el Teatre Lliure, a Barcelona, el Teatro Español i Teatro de la Zarzuela, a Madrid i amb companyies privades, Focus, 3xTres, Bitò, Vània o Pentación.

L’oreneta és una producció de Focus, La Zona i Un 9 Teatre a l’Est.

Dels Premis Teatre Barcelona 2022 que estan en fase de votació, L’oreneta4 nominacions:

  • Millor espectacle teatral
  • Millor interpretació per Emma Vilarasau
  • Millor interpretació per Dafnis Balduz
  • Millor autoria original per Guillem Clua

Ressenyes: Ara, Núvol, Teatre Barcelona.

Les entrades estaran a la venda a finals d’agost.


La senyora Amèlia, una professora de cant, rep a casa seva un home jove que vol millorar la seva tècnica vocal per cantar al memorial de la seva mare, morta recentment.

Ben aviat descobrim que la cançó triada, L’oreneta, té un significat especial per als dos personatges, que aniran desgranant detalls del seu passat, marcat per un atemptat terrorista de signe islamista que va patir la ciutat l’any anterior.

Un pensament sobre “Emma Vilarasau i Dafnis Balduz presentaran “L’oreneta” a la Patronal, en la inauguració de la 3a Mostra TASQ

  1. Retroenllaç: ENTRADES A LA VENDA – El 25 de setembre presentem a la Patronal L’oreneta, amb Emma Vilarasau i Dafnis Balduz | Espai d'Arts Escèniques de Sant Quirze del Vallès

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.