Reprenem l’organització de Pessics, la Mostra de Microteatre de Sant Quirze

Pessics, la Mostra de Microteatre de Sant Quirze tornarà a ser una realitat aquest curs. Després de dues edicions amb molt bona acollida per part del públic, la que havia de ser la tercera va topar amb l’esclat de la pandèmia de la Covid-19. Durant dos cursos, l’experiència de les obres de teatre breu i en espais reduïts no va poder-se fer perquè anava en la direcció contrària de les recomanacions i de les normatives sanitàries.

Per sort, l’horitzó ja és més optimista i des de l’Espai d’Arts Escèniques hem començat a preparar la que serà la tercera edició, que situem el mes de maig de 2022. Tindrà un canvi d’escenari perquè el carrer Pintor Vila Puig ha anat vivint canvis i seria més difícil repetir-ho al mateix lloc. També volem sumar l’experiència d’altres iniciatives teatrals que hem organitzat i ens ve de gust actualitzar formats, per poder mantenir l’essència, però augmentar les comoditats.

Aviat farem una crida a les companyies de teatre que vulguin participar-hi perquè presentin les seves propostes. Farem una tria i mirarem de portar a Sant Quirze el millor microteatre del moment.

Un cop més, l’Ajuntament de Sant Quirze s’ha mostrat disposat a donar tot el suport necessari per fer-ho possible.

La vida cultural a Sant Quirze no s’atura.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.