El 21 de febrer posem “Les arrels” a la Patronal, dins la Mostra TASQ

Té molt a veure la nostra societat amb la dels treballadors anglesos de mitjan segle XX?

Continua la Mostra TASQ, la Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze, i ens porta Les arrels, un text d’Arnold Wesker, (Roots del 1958). Ens presenta el xoc entre el món rural i agrari acostumat a ser conservador i l’efervescència de les ciutats i de la classe obrera plena d’idees de canvi i de transformació. Una noia jove pot trasbalsar-ho tot?

L’escenografia i el vestuari estan especialment treballats. La traducció al català és d’Enric Dachs.

La Beatie, una noia nascuda a pagès, en un poblet d’Anglaterra, torna a casa després de passar una temporada treballant a Londres. Explicarà a la seva família tot el que hi aprèn al costat del seu promès. Però la família no està massa interessada a conèixer coses noves.

El Grup de Teatre d’Amics de les Arts de Terrassa té 42 anys de trajectòria. Al llarg dels anys ha viscut una renovació continuada de persones, que durant algunes etapes han estat molt poques i, en d’altres, un nombre considerable. Però el Grup segueix viu i fidel a la seva definició inicial: fer teatre “per gust i al nostre gust”, fer-lo el més bé possible.

Tenen una llarga llista d’obres que han fet, les més recents Deixeu-me un tenor de Ken Ludwig i Cansalada cancel·lada de Gerard Vázquez, totes dues premiades als concursos de teatre d’Ulldecona, Esparreguera, Sant Feliu de Codines i Caldes de Montbui.

Compreu les entrades clicant aquí

Preus

L’entrada anticipada té un preu de 8€. El dia de l’obra, a la taquilla, valdrà 10€.
Les persones sòcies de l’Espai d’Arts Escèniques tenen un descompte de 2€ per cada entrada, fins a un màxim de 5 entrades.

Els associats a l’Espai han d’introduir el número del carnet, que trobaran als correus que rebin de l’entitat, al camp codi de descompte en el moment de comprar a Entràpolis i se’ls aplicarà el descompte.

Qui tingui un abonament, ha de posar el codi que porta l’abonament al camp codi de descompte en el moment de fer la reserva del seient a Entràpolis i se li aplicarà la reducció del 100%. És necessari fer la reserva del seient per assegurar-se l’entrada.

Entrades numerades

Les entrades són numerades gràcies al suport de l’Ajuntament.

Trobareu un bloqueig previ dels seients perquè s’ocupi el màxim de la sala, es mantingui l’aforament del 50% i la distància entre persones sigui la màxima. Disculpeu les molèsties que us pugui ocasionar.

Fitxa artística

 • Jenny Beales: Marta Espachs
 • Jimmy Beales: Marc Novellon
 • Beatie Bryant: Anna Massallé
 • Stan Mann: Vicenç Lorenz
 • Mrs Bryant: Anna Clariana
 • Mr. Bryant: Ernest Castañé
 • Frank Bryant: Eloi Falguera
 • Pearl Bryant: Àngela Vilarrubias
 • Direcció: Maria Miralda
 • Ajudant de direcció: Ma Mercè Monterde
 • Escenografia : Ernest Castañé
 • Vestuari: Carme Cuadrat i M. Mercè Monterde
 • Il·luminació: Marc Novellón i Maria Miralda
 • Utillatge: Anna Clariana
 • Maquillatge i Perruqueria: Teresa Rovira
 • Selecció musical: Marc Garcia-Elies
 • Disseny gràfic: Anna Clariana
 • Fotografies: Tomàs Nadeu i Isabel Diaz

Un pensament sobre “El 21 de febrer posem “Les arrels” a la Patronal, dins la Mostra TASQ

 1. Retroenllaç: “Molt soroll per res”, tot un Shakespeare, el 19 de març, a la Patronal | Espai d'Arts Escèniques de Sant Quirze del Vallès

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.