Càsting de “Grietas”

Ens ha arribat aquesta proposta de càsting.

Som estudiants de cinema que acabem de finalitzar el 4t curs del grau universitari de l’ESCAC. Estem pre-produint el nostre curtmetratge final de carrera, Grietas, que compta amb el suport de l’escola i està produit per la seva productora: ESCAC Films.

Grietas tracta de la relació entre dos germans que s’enfronten al divorci dels seus pares, i com afecta aquesta situació familiar als dos nois. Aquesta història es veurà reflectida en el dia del judici, en què els propis nens hauran de triar amb quin pare volen anar a viure. 

Ens agradaria que ens ajudéssiu a passar la informació als membres del grup de teatre per si hi hagués cap interessat en parcipipar a les proves de càsting, o si ells coneixen algú que els pugui interessar:

Busquem el protagonista del curt, el germà gran (de 12-14 anys) i el seu germà petit (de 7-11 anys). No es requereix experiència prèvia en curtmetratges ni cap mena de treball professional. Ni tan sols caldria que haguessin fet teatre prèviament, però entenem que els nens que fan aquestes activitats ja estan predisposats a participar i entrar en el “joc” de l’actuació.

El curt es rodarà entre el 23 de novembre i el 3 de desembre de 2018 (uns 7-8 compresos en aquestes dates, que encara hem d’acabar de tancar segons disponibilitat de les localitzacions on gravarem), i tindrà lloc a la zona de Barcelona i voltants (zona del Vallès). No és remunerat, ja que és un treball final de grau, però sí es cobriran el transport i els dinars a rodatge per als dos nens i un familiar de cadascun que els vulgui acompanyar a rodatge, si ho desitgen.

Actualment, estem realitzant proves de càsting presencial a Barcelona i Terrassa (a l’ESCAC), i anem informant als inscrits al càsting quan obrim una nova prova perquè hi assisteixin.

Per tal de participar al càsting, els interessats ens hauran d’enviar un e-mail a grietas.casting@gmail.com amb la següent informació: nom complet, data de naixement, fotografies (cos sencer i rostre), lloc de residència, telèfon i e-mail de contacte. Si tenen CV, Videobook o algun material gravat d’una actuació, també el poden enviar, però si no en tenen no passa res.

També poden fer servir l’e-mail anterior per enviar-nos dubtes que tinguin en relació al projecte i el rodatge, respondrem tot.

Adjuntem en aquest correu un cartell que podeu penjar o bé enviar als possibles interessats que té la informació resumida.

Moltes gràcies per avançat de part de tot l’equip!

Laura Egidos (Directora de Producció)

Júlia de Marcos (Directora de Càsting)

CARTEL GRIETAS.jpeg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.