Càsting pel programa de TV “L’hereu i la pubilla del segle XXI”

Ens ha arribat aquesta convocatòria de càsting.

Ens posem en contacte amb vosaltres des d’ETV. Estem preparant la segona temporada del programa “L’Hereu i la Pubilla”, un talent show que busca l’home i la dona més talentós, amb do de paraula i simpatia, encant, divertit, apassionat…

Busquem homes i dones d’entre 35 i 99 anys que tinguin algun talent per compartir i moltes ganes de passar-s’ho bé i participar en un programa de tv.

Us fem arribar la invitació a participar en el càsting per què ho reenvieu a qui considereu oportú: membres de la vostra entitat, família, amics… Si canten, ballen, fan monòlegs, màgia, malabars o qualsevol altra disciplina creativa i artística, que ens facin arribar al correu casting@etv.cat les seves dades personals i de contacte i una breu explicació del que fan i aviat hi contactarem per explicar-los-hi més coses.

Us agrairem que en pugueu fer la màxima difusió possible. Les gravacions començaran aviat prop de la vostra població, l’equip del programa ens desplaçarem arreu a la recerca dels nostres Hereu i Pubilla!

Moltes gràcies i salutacions,

Equip de L’Hereu i la Pubilla

image

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.