L’èxit de PESSICS creix amb l’edició del 2023

Dissabte passat va tornar la cita del microteatre a Sant Quirze. Ho va tornar a fer als escenaris del voltant de la masia de Can Barra, i aquest cop, amb un convidat que ens podia causar algun inconvenient, la pluja. De tan necessària que és la pluja, no vam fer més que mirar el radar per saber si havíem de posar el marxa els llocs coberts que servien d’alternativa als escenaris exteriors.

Per sort, el públic no es va espantar i 150 persones, 50 més que l’any passat, van posar el cartell de “tot venut” a la taquilla. Els 5 escenaris van anar veient desfilar els grups de 30 persones que gaudien de les 5 obres que havíem triat. Unes reflexionaven sobre l’estrès, altres sobre la convivència a la feina, sobre l’enamorament o sobre les relacions entre persones. Totes elles amb dosis de bon humor i sorpreses. Vam poder estrenar espais nous, alguns completament desconeguts per als habitants de Sant Quirze.

Agraïm als voluntaris, a les companyies, a l’Ajuntament i a totes les persones que han fet créixer l’èxit de PESSICS. El microteatre es fa gran a Sant Quirze i l’any que ve farem la 5a edició.

Us hi esperem el pròxim maig.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.