La 2a Mostra TASQ tanca amb un valoració molt alta per part públic

Aquest diumenge ha acabat la 2a edició de la Mostra TASQ que havia arrencat el setembre amb la inauguració de la temporada amb Likes. Han estat 7 obres, comptant la inaugural, però 8 sessions perquè la Covid ha continuat provocant desgavells i vam haver de fer dues sessions de Bruna per encabir tot el públic que va patir una reculada en els aforaments.

Likes va ser una inauguració de luxe. La de Sant Quirze va ser la darrera vegada que la representava la companyia Dara original. Posteriorment, la companyia renovada va iniciar una gira per Catalunya demostrant la validesa del text d’en Roc Esquius i l’encert d’haver-la portat a Sant Quirze.

Si ens fixem en l’ocupació de les obres de la Mostra TASQ, cal tenir en compte que n’hem tingut amb aforaments de 120, de 140 i de 200 localitats. En conjunt, hem pogut disposar de més localitats que en la 1a edició i, així i tot, la mitjana d’ocupació s’ha mantingut altíssima, en el 83%, amb 5 sessions amb entrades exhaurides.

Cal destacar la important presència de públic jove a Búfals, a càrrec d’una companyia també molt jove. La Mostra TASQ ha mirat d’oferir tota mena de textos i d’estils teatrals i així continuarà fent-ho.

La valoració que fa el públic en el vot que recollim a la sortida de l’obra ha estat especialment alt, un 8,65, superant el 8,5 de la 1a edició. A la inauguració de la temporada 2022-23, que serà el pròxim 25 de setembre, donarem el Premi del Públic a l’obra que ha obtingut la valoració més alta. De moment mantenim el secret de quina és.

Aquesta inauguració també serà el moment de conèixer directament les obres seleccionades a la 3a edició de la Mostra TASQ. Hi vindran els representants de les obres que just ara, durant el maig i el juny, un equip d’avaluadors estarem seleccionant. La pròxima edició tindrà alguns canvis fruit de l’expansió del projecte.

Tampoc podem avançar encara quina serà l’obra professional que portarem a la inauguració, només podem dir que l’obra ha estat un dels èxits de la cartellera de Barcelona i que només el nom dels artistes que la protagonitzen ja provocarà un neguit entre els aficionats al teatre de Sant Quirze i comarca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.