Una bossa per omplir-la de projectes

S’acaba l’any i arriba aquell període ple de bons desitjos i ganes de superar-se. Des de l’Espai estem molt contents que aquest curs sigui molt millor que el passat. La pandèmia ha anat reduint-se i la seva afectació ja no provoca aquell trasbals que vam haver de patir.

A hores d’ara, les classes són presencials i no tenim cap amenaça greu a l’horitzó. Ja estem organitzant el calendari de les obres de final de curs confiant que es podran fer sense les limitacions que vam tenir la primavera passada.

Més enllà de l’Escola, la Mostra TASQ està arrelant a Sant Quirze i tornem a omplir les butaques de la Patronal amb obres de teatre de qualitat. També PESSICS tornarà el mes de maig. La mostra de microteatre que organitzem tindrà la seva 3a edició.

Estem tan contents que volem ser dels primers a portar-vos regals. Aquesta setmana els alumnes de l’Escola rebran aquesta bossa perquè l’omplin de projectes. Esperem que us sigui útil i que us agradi lluir que sou de l’Espai.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.