Teló amunt, la Mostra TASQ és a punt de començar

Dissabte es va fer a la Patronal la presentació de la Mostra TASQ, la Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze del Vallès, amb la sala Josep Brossa plena fins on les mesures sanitàries ens ho permeten.

A les 19.00 arrencava la presentació amb les entrades exhaurides pel públic local i també per totes les companyies seleccionades que no van perdre’s l’oportunitat de conèixer el teatre, la sala i les seves possibilitats.

La Núria Colás va conduir l’acte on també hi van intervenir el Felipe López i el Toni Giner en nom de l’organització i l’alcaldessa de Sant Quirze, l’Elisabeth Oliveras, en nom de l’Ajuntament que dóna suport al projecte.

També vam poder tenir un tastet de les 6 obres que aniran passant per la Patronal des d’aquest octubre fins l’abril de 2021.

La primera obra serà “Sense llençols“, un seguit de relats eròtics que ens portarà la companyia Entrellaçats de Reus. Serà el diumenge 25 d’octubre a les 18.30. Les entrades sortiran a la venda aquesta setmana.

Aquesta és una selecció d’imatges de l’esdeveniment.

Un pensament sobre “Teló amunt, la Mostra TASQ és a punt de començar

  1. Retroenllaç: Balanç molt positiu de la 1a edició de la Mostra TASQ | Espai d'Arts Escèniques de Sant Quirze del Vallès

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.