Neix la Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze del Vallès

L’Onze al Teatre i l’Espai d’Arts Escèniques de Sant Quirze posen en marxa un nou projecte cultural que ha de permetre activar de manera vigorosa la presència d’espectacles teatrals al nostre municipi.

La Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze del Vallès serà una oportunitat de consolidar una programació estable a partir de l’octubre d’aquest any. El projecte segueix el model que existeix a altres municipis de Catalunya i que revalora el paper del teatre amateur de qualitat com a una de les fonts de l’escena catalana.

Aquest febrer s’han fet públiques les bases que han de permetre que companyies de tot Catalunya optin a participar a la Mostra un cop hagin superat el procés de selecció. En total seran 6 les obres seleccionades que es presentaran els mesos d’octubre i novembre de 2020 i el gener, febrer, març i abril de 2021 a la sala Josep Brossa de la Patronal.

L’Ajuntament de Sant Quirze col·labora activament en la iniciativa i farà possible la seva continuïtat. També la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya.

Al setembre es programarà una obra de teatre inaugural de la temporada. Aquest serà també el moment en que es presentarà al públic de Sant Quirze les obres seleccionades de la Mostra i que es posaran a la venda els abonaments de la temporada que permetran gaudir de descomptes. Els tiquets es podran comprar anticipadament, per internet, a través de la plataforma Entràpolis i també el mateix dia de la funció a taquilla.

Companyies

Les companyies interessades tenen temps fins al 31 de març per omplir el full d’inscripció i presentar tota la documentació que s’especifica a les bases. Caldrà que ho enviïn a aquest correu electrònic.

Foto d’Allec Gomes a Unsplash

2 pensaments sobre “Neix la Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze del Vallès

  1. Retroenllaç: Aquest és la imatge gràfica de la Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze | Espai d'Arts Escèniques de Sant Quirze del Vallès

  2. Retroenllaç: Aquestes són les obres seleccionades de la 1a Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze | Espai d'Arts Escèniques de Sant Quirze del Vallès

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.