“Les dones sàvies” hauran d’esperar

En la publicació de l’Ajuntament de Sant Quirze Tri3mestral veureu que pel 3 de març havíem previst portar l’obra “Les dones sàvies” a la Patronal. Fins i tot va arribar a estar anunciat a la nostra web i les entrades posades a la venda durant unes hores.

Era una de les nostres apostes fortes d’aquesta temporada. L’obra va aconseguir el premi BBVA de teatre 2017 al millor actor, guanyat en aquest cas ex aequo per l’Enric Cambray i el Ricard Farré i és un èxit de públic des de l’estrena.

Les obres de remodelació de la sala Josep Brossa s’han iniciat finalment i això ha fet variar totes les programacions fins que acabin les feines. Les possibles sales alternatives, la Salut Pastor i el Casal d’Avis, poden servir en ocasions però hem pensat que no s’adequaven aquesta vegada.

La comoditat i les bones condicions de visió i sonoritat que volem oferir als nostres fidels espectadors no estaven prou garantides.

La companyia ho ha entès i estem tractant de trobar una nova data per portar-los a Sant Quirze.

Esperem que tots els amants del teatre i la cultura de Sant Quirze també entengueu la decisió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.