Hem inaugurat el primer curs de l’Escola de Teatre de l’Espai

L’Escola de Teatre de l’Espai ha començat a caminar. Hem inaugurat el nostre primer curs amb 97 alumnes de diferents edats, des dels 4 fins als 16 anys i un grup d’adults a l’espera de tancar-lo i començar a partir de gener.

La ubicació ha estat el punt feble d’aquest inici perquè semblem una escola itinerant, començant a la sala històrica de la Patronal, passant per la sala nova del mateix edifici, per acabar a la casa museu Pintor Vila Puig. Però esperem que aviat tot tingui un final feliç amb la inauguració de la sala nova amb les instal·lacions tècniques modernitzades i la insonorització de l’espai.

Aviat ens podrem parlar cara a cara a la reunió d’inici de curs on podreu exposar els vostres neguits, suggeriments, propostes i oferir col·laboració per tirar endavant els diferents projectes que tenim pensats. Rebreu ben aviat la data i el lloc.

Mentrestant, hem pensat ensenyar-vos algunes imatges de les classes perquè imagineu una mica què fem, com treballem i fer-vos partícips de les il·lusions, els projectes i els camins que volem emprendre junts, l’Espai amb els  i les alumnes i les famílies que hi ha darrera.

Benvinguts al primer curs de l’Espai!

 

El món sencer és un teatre,  i tots els homes i dones simplement comediants”.

Al vostre gust, William Shakespeare.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.