Una setmana del circ que ha passat volant

La setmana de l’11 al 15 de desembre va tenir lloc a l’escola de teatre de l’Espai d’Arts Escèniques, la setmana del circ. Tot l’alumnat de l’escola va poder gaudir d’una classe especial sobre aquesta art escènica, centrada especialment en el llenguatge de clown. L’experiència va ser portada a terme per Circ de jocs, amb el Jordi com a representant.

La valoració per part de tot l’alumnat ha estat molt positiva però amb matisos segons els grups. Hem recollit les seves opinions i us volem fer un petit resum del que ens han transmès.

Els grups d’adolescents (Teatre Jove i T2) són els que han valorat de manera més positiva aquesta classe d’especialista. Van trobar que el treball de clown fet sense disfresses ni nassos de pallasso els va ajudar a fer un treball d’identitat pròpia que els va semblar molt interessant. D’altra banda van valorar molt el treball de grup que es va fer on van sentir-se molt cohesionats entre ells. El llenguatge i la manera de fer del Jordi els va enganxar molt i han demanat poder fer alguna sessió extra més per tal de poder arrodonir la feina feta, que es va quedar com un preludi d’alguna cosa més bona.

Per als grups de T1, en general, l’experiència va ser molt positiva. Van destacar el dinamisme de la classe, la diversió i la sensació de treballar molt amb l’essència de cada persona. Però en aquests grups ja es van sentir algunes veus que van mostrar decepció perquè s’esperaven un treball més de tècniques de circ com malabars, equilibris, pallassos però més tradicionals. Van tenir la sensació que feien teatre, que no estaven fent una tècnica diferent sinó que es repetien exercicis que ja coneixien de les classes de teatre.

L’alumnat més petit de l’escola s’ho va passar molt bé però també es van quedar amb les ganes de fer més jocs de circ.

Per tot això, i perquè alguns pares i mares també van mostrar interès en l’activitat, seguim en contacte amb Circ de Jocs per poder planificar un Taller familiar de circ. Estigueu atents perquè us anirem informant.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Un pensament sobre “Una setmana del circ que ha passat volant

  1. Retroenllaç: El 25 de febrer els grups de Preteatre i Iniciació aniran a veure la “Superbleda” a Terrassa | Espai d'Arts Escèniques de Sant Quirze del Vallès

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.